Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Μαρτίου – 5 Απριλίου 2019

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Μαρτίου – 5 Απριλίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 30 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου και θα προστεί του μνημοσύνου των αοιδίμων Μητροπολιτών Πάφου. Το εσπέρας στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης θα υποδεχθεί τεμάχιο ιερών λειψάνων του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη το οποίο θα συνοδεύει ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα συλλειτουργήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος.

Τη Δευτέρα 1ην Απριλίου στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Έμπα.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Φοινί.

Τη Δευτέρα 1ην Απριλίου στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Θελέτρα.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζιμπάπουε κ. Σεραφείμ το προσεχές Σάββατο 30 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Γαλακτοτροφούσας στην Γαλαταριά όπου θα τελέσει το ετήσιο ιερό μνημόσυνο των γονέων του, των χωριανών του και των θυμάτων του κυκλώνα Ιάντι στη Ζιμπάμπουε, Μοζαμβίκη και Μαλάουϊ. Στη συνέχεια θα γίνει και ιερό Προσκύνημα στην Αγία Μονή των Ιερέων και στην Ιερά Μονή Χρυσολογιατίσσης.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 30 Μαρτίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Υπατίου στον Κάθηκα.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Τη Δευτέρα 1ην Απριλίου στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Πάχνα.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου θα προστεί της Ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη.

 

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Αλέξανδρος Μπιτσιούνης την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Ρηγίνου και Ορέστη στην

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post