Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21-25 Απριλίου 2019

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21-25 Απριλίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή, 21 Απριλίου το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή, 21 Απριλίου το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Μούτταλο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το βράδυ θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μούτταλο.

Τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νιπτήρος και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς. Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης θα χοροστατήσει κατά τη ακολουθία των Αγίων Παθών στον ίδιο Καθεδρικό Ιερό Ναό.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή, 21 Απριλίου το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Κρήτου Μαρόττου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Τη Μεγάλη Δευτέρα θα προστεί της προηγιασμένης θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μούτταλο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

Τη Μεγάλη Τρίτη το πρωί θα προστεί της προηγιασμένης θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Χλώρακα.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ θα προστεί της ακολουθίας του Νιπτήρος και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό της του Χριστού Γεννήσεως στην Τάλα.

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης θα προστεί της ακολουθίας των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post