Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19 -20 Μαΐου 2019

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19 -20 Μαΐου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Τροοδιτίσσης, όπου θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο της Μονής Σωφρόνιο.

Την Κυριακή 19 Μαΐου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, όπου θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Θεοσέβιο Γόνγαζε και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των θυμάτων από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 19 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 19 Μαΐου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Νικολάου στην Πόλη Χρυσοχούς. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Ελένης στην Καλλέπεια.

Την Τρίτη 21 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Εξωκκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Κούκλια – Σουσκιού.

 

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 19 Μαΐου θα κηρύξουν ως ακολούθως:

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης       Τσάδα

Γεώργιος Σαββίδης               Κονιά

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post