Εκλογές για ανάδειξη Μητροπολίτη Κιτίου: Ανακοίνωση Ελεγκτικού Τμήματος Εκκλησίας Κύπρου για Εκλογικά Κέντρα και Εκλογικούς Καταλόγους

Εκκλησία της Κύπρου

Εκλογές για ανάδειξη Μητροπολίτη Κιτίου: Ανακοίνωση Ελεγκτικού Τμήματος Εκκλησίας Κύπρου για Εκλογικά Κέντρα και Εκλογικούς Καταλόγους

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

 

Αναφορικά με τη διαδικασία εκλογής Μητροπολίτη Κιτίου, όπου η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου 2019, ανακοινώνουμε ότι θα λειτουργήσουν ειδικά Εκλογικά Κέντρα σε όλη τη Μητροπολιτική Περιφέρεια Κιτίου προς διευκόλυνση των ψηφοφόρων.

Επισυνάπτεται κατάλογος με όλα τα Εκλογικά Κέντρα που θα λειτουργήσουν.

Σε όλα τα Εκλογικά Κέντρα θα υπάρχουν από το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 οι κατάλογοι με τους ψηφοφόρους  προς ενημέρωσή τους, αλλά και για πιθανές ενστάσεις. 

Οι ενστάσεις μπορούν να γίνουν στις επόμενες τρεις ημέρες (ήτοι, 7, 8 και 9 Ιουλίου 2019) σε ειδικό έντυπο, το οποίο θα υπάρχει στα κατά τόπους Εκλογικά Κέντρα.

Επίσης, από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ψηφοφόροι να αποτείνονται στην ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Κύπρου www.churchofcyprus.org.cy, όπου με την αναγραφή της ταυτότητας και της ημερομηνίας γέννησής τους, θα πληροφορούνται το Εκλογικό Κέντρο στο οποίο θα μπορούν να ψηφίσουν.

 

Ιωάννης Χαριλάου
Γενικός Υπεύθυνος Εκλογών
Διευθυντής
Ελεγκτικού Τμήματος Εκκλησίας Κύπρου

 

5 Ιουλίου 2019

 

Διαβάστε τον κατάλογο με τα Εκλογικά Κέντρα εδώ…

Ανακοίνωση του Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post