Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14 -18 Ιουλίου 2019

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14 -18 Ιουλίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 14 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου στη συνέχεια θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των πεσόντων κατά την Τουρκική εισβολή του 1974. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στην Λετύμπου.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρινούδα.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Φιλούσα Κελοκεδάρων. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ονησιφόρου στην Αναρίτα.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Κυπρίου στο χώρο των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου παρά την Αγία Μονή.

 

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 14 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα, όπου θα τελέσει το 9ήμερο μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης.

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στην Λετύμπου.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Φιλούσα Κελοκεδάρων.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αρμίνου.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ονησιφόρου στην Αναρίτα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post