Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-2 Σεπτεμβρίου 2019

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-2 Σεπτεμβρίου 2019

Την ερχόμενη Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2019,  ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο.

Την ερχόμενη Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2019, 6:30-9:30π.μ θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Μάμαντος στο Παραλίμνι. Στο τέλος θα τελεστούν τα ετήσια μνημόσυνα των πεσόντων Μανδριτών Αμμοχώστου και δέηση υπέρ ανευρέσεως των αγνοουμένων. Στο προαύλιο του εξωκλησίου έχει ανεγερθεί τα τελευταία χρόνια μνημείο τιμής και μνήμης των πεσόντων της κοινότητας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 6:30μ.μ θα τελεστεί η ακολουθία του εόρτιου Εσπερινού στο εξωκλήσι για την εορτή του Αγίου Μάμαντος. Την επομένη, Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019, 6:30-8:30π.μ θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Εσπερινός (6:30μ.μ) και Θεία Λειτουργία (6:30-8:30π.μ), θα τελεστούν επίσης και στην πανηγυρίζουσα αρχαία εκκλησία του Αγίου Μάμαντος στη Σωτήρα, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post