Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2019

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Φύτη.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Κάτω Πλάτρες.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο, όπου στη συνέχεια θα προστεί του μνημοσύνου του Κωνσταντίνου Κατσίφα που δολοφονήθηκε από τις Αλβανικές αρχές.

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Παρασκευή 1ην Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 25 Οκτωβρίου προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Νικόκλεια.

Το Σάββατο λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μούτταλο.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος όπου ακολούθως θα προστεί της δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 27 Οκτωβρίου θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μανδριά.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post