Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3 – 8 Νοεμβρίου 2019

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3 – 8 Νοεμβρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Δομέτιο.

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης για την εορτή του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη.

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητριανού στην ομώνυμη κοινότητα.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Χλώρακα.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 2 Νοεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αχέλεια.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Γεώργιο Μαμωνιών. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης για την εορτή του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη.

 

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα κηρύξουν ως ακολούθως:

Παύλος Άρκου                     Κολώνη

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης       Στατός

Γεώργιος Σαββίδης               Κονιά

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post