Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2019

Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2019

Το εσπέρας της Παρασκευής, 29 Νοεμβρίου 2019, στις 4:30μ.μ θα τελεστεί η ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζον εξωκλήσι του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον Πρωταρά (περιοχή Νησιά). Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Σαββάτο, 30 Νοεμβρίου 2018, 6:30 – 8:30π.μ θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας στις 4:30μ.μ, θα τελεστεί η ακολουθία του Εσπερινού και η Παράκληση (όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν ονόματα για μνημόνευση υπέρ υγείας).

Την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2019, 6:30-9:15 π.μ., θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι.

Εσπερινός, Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αποστόλου Ανδρέου, θα τελεστεί και στα πανηγυρίζοντα εξωκλήσια του Αποστόλου Ανδρέα σε Λιοπέτρι και Αγία Νάπα.

Το εσπέρας της Τρίτης, 3 Δεκεμβρίου 2019, στις 5:00μ.μ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Συνοικισμού Παραλιμνίου. Την επομένη, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο πανηγυρίζοντα ιερό ναό και θα προβεί σε χειροθεσίες Αναγνωστών.

Εσπερινός, Θεία Λειτουργία, θα τελεστεί και στα πανηγυρίζοντα εξωκλήσια της Αγίας Βαρβάρας σε Αγία Νάπα και Σωτήρα.

Το εσπέρας της Πέμπτης, 5 Δεκεμβρίου 2019, στις 4:30μ.μ, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού για την εορτή του Αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στον προσφυγικό οικισμό Λινόπετρας στη Λεμεσό. Η εορτή του πολιούχου της πόλεως Αμμοχώστου αναβιώνει με πρωτοβουλία του Δήμου Αμμοχώστου.

Το εσπέρας της Πέμπτης, 5 Δεκεμβρίου 2019, στις 4:30μ.μ, θα τελεστεί η ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζον εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου. Την επομένη, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, 6:30 – 8:30π.μ θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εσπερινός, Θεία Λειτουργία θα τελεστεί επίσης και στο πανηγυρίζον εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στα Στροβίλια-Δερύνεια.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post