Οι εκτοπισμένοι της Μουσουλίτας εορτάζουν τον Άγιο Σπυρίδωνα επίσκοπο Τριμυθούντος τον εξ Άσσιας (11-12 Δεκεμβρίου 2019)

Οι εκτοπισμένοι της Μουσουλίτας εορτάζουν τον Άγιο Σπυρίδωνα επίσκοπο Τριμυθούντος τον εξ Άσσιας (11-12 Δεκεμβρίου 2019)

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αποστόλου Λουκά της κοινότητας Μουσουλίτας, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Μουσουλίτας εορτάζουν τον Άγιο Σπυρίδωνα επίσκοπο Τριμυθούντος τον εξ Άσσιας (11-12 Δεκεμβρίου 2019).

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 το εσπέρας θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Συνοικισμός Στρόβολος 2. Του Εσπερινού θα χοροστατήσει και κηρύξει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Χριστοφόρος.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, ανήμερα της εορτής το πρωί, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία προισταμένου της Α. Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, στον ίδιο πανηγυρίζοντα ιερό ναό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι εκτοπισμένοι Μουσουλιώτες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Κοινοτάρχη κ. Κώστα Χριστοδούλου και τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους του Απ. Λουκά Μουσουλίτας, κυρίους Χρίστος Κώστα, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Παναγιώτη Σταύρου.

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αποστόλου Λουκά Μουσουλίτας.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post