Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4 – 6 Ιανουαρίου 2020

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4 – 6 Ιανουαρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 5 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στη Πάφο, όπου θα τελέσει και των Μέγα Αγιασμό της παραμονής των Θεοφανίων.

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου θα συλλειτουργήσει με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, όπου στη συνέχει θα ακολουθήσει ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανίων και ο αγιασμός των υδάτων στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 4 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα εκ μεταθέσεως Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στον Άγιο Αμβρόσιο.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης, όπου θα τελέσει και των Μέγα Αγιασμό της παραμονής των Θεοφανίων.

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Πέγεια, όπου στη συνέχει θα ακολουθήσει ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανίων και ο αγιασμός των υδάτων στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post