Σαλαμίνιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Αμμοχώστου 2η διάλεξη 23-01-2020

Σαλαμίνιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Αμμοχώστου 2η διάλεξη 23-01-2020

ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

9ος ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ (2019-2020)

 

 «Έρωτας-Αγάπη-Γάμος: τρόπος ευτυχίας ή τόπος δυστυχίας;»

(23 Ιανουαρίου 2020)

 

Οι πρώτες διαλέξεις εντός της θεματικής «Γάμος και Οικογένεια» θα παρουσιαστούν στη συνάντηση του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Φιλικής Εταιρείας 13, Παραλίμνι, (Πάροδος Λεωφόρου Πρωταρά, στον Προσφυγικό Συνοικισμό Παραλιμνίου). Ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής στο New York Medical College και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Δρ Παύλος Κυμίσης και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Δρ Ελεονώρα Παπαλεοντίου-Λουκά, οι οποίοι θα παρουσιάσουν εισήγηση στο πλαίσιο του θέματος «Έρωτας-Αγάπη-Γάμος: τρόπος ευτυχίας ή τόπος δυστυχίας;»

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: Γραφείο Πνευματικής Διακονίας Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου (Τηλ. 23812456/7) και στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως (www.imconstantias.org.cy).

Η διάλεξη θα μεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως (www.imconstantias.org.cywww.imconstantias.org.cy), ενώ θα μεταδοθεί ηχογραφημένη και από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου, UCYvoice (95.2 FM).

Χορηγοί επικοινωνίας είναι, επίσης, το ΡΙΚ, η εφημερίδα «Πολίτης», το «Ράδιο Πολιτεία» (106,7 FM) και η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Famagusta.News.

Χορηγός του 9ου Κύκλου Διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου είναι η Ελληνική Τράπεζα.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post