Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7 – 13 Μαρτίου

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7 – 13 Μαρτίου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 8 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Κατά τη διάρκεια της Θεία Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Ανδρέα Δημητρίου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Φασούλα.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 7 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης (Παναγίας) στη Γιόλου.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Αργάκα, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Δημητράκη Παπαμιλτιάδους. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην Τάλα.

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου θα προστεί της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Φασούλα.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Μέσα Χωριό.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Αλέξανδρος Μπιτσιούνης την προσεχή Κυριακή 8 Μαρτίου θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post