Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15 – 21 Μαρτίου

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15 – 21 Μαρτίου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 15 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνος στην Κισσόνεργα.

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου και θα τελέσει το μνημόσυνο των αοιδίμων Μητροπολιτών Πάφου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει σε διάκονο τον κ. Επιφάνιο Ηλία.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 15 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Τσάδα, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα της κοινότητας Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 15 Μαρτίου θα κηρύξει ως ακολούθως:

Παύλος Άρκου             Μανδριά

Γεώργιος Σαββίδης       Αχέλεια

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post