Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10-17 Ιουλίου 2020

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10-17 Ιουλίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα προστεί των εγκαινίων του Κοιμητηριακού Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας στη Γεροσκήπου. Ο εσπερινός θα αρχίσει στις 8:00μ.μ. της Παρασκευής και η όλη τελετή αναμένεται να τελειώσει κατά την 1:30π.μ του Σαββάτου.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των πεσόντων προς προάσπισιν της Δημοκρατίας και της νομιμότητος κατά το προδοτικόν πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974.

Την Τρίτη 14 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στην Λετύμπου.

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό.

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Ποταμιού.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 11 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζων Ιερό Εξωκκλήσι της Αγίας Ευφημίας μεταξύ Κρήτου Τέρρα και Δρούσια.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρουμπί.

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων.

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Αρμίνου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post