Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-28 Ιουλίου 2020

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-28 Ιουλίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 24 Ιουλίου θα προστεί των εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στην Κάτω Πάφο (παρά τον κυκλικό κόμβο Πανεπιστημίου Νεάπολις). Ο εσπερινός θα αρχίσει στις 8:00μ.μ. της Παρασκευής και η όλη τελετή αναμένεται να τελειώσει κατά την 1:30π.μ του Σαββάτου.

Το Σάββατο 25 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Κάτω Χολέτρια.

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Κάτω Ακουρδάλια.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 24 Ιουλίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Αλέκτορα.

Το Σάββατο θα προστεί του εσπερινού και θα και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Μηλιού.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Νατά, όπου θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Κάτω Ακουρδάλια.

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Κάτω Χολέτρια. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου.

Την Τρίτη 28 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλίσι – Ασκητήριο του Αγίου Τίμωνα στη Βάσα.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post