Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-6 Αυγούστου 2020

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-6 Αυγούστου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 2 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πολέμι, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Δρύμου.

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Στατό – Άγιο Φώτιο, όπου και θα προστεί του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 1 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα, πάλαι ποτέ Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στην Ανώγυρα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στη Λέμπα.

Την Κυριακή 2 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γουδί, όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κισσόνεργα.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post