Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 27 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2020

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 27 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Τιμίου Προδρόμου στις Κάτω Πλάτρες. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βρυαίνης στα Μανδριά.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης. Κατά τη διάρκεια του εσπερινού θα προχειρίσει την προϊσταμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Σαλαμιωτίσσης Αγάθη Μοναχή σε Ηγουμένη.

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στη Μηλιά.

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Πέμπτη 27 Αυγούστου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει παρά τα χαλάσματα του Ιερού Ναού Αγίου Αρκαδίου Επισκόπου Αρσινόης στη Γιόλου.

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Άγιο Ιωάννη.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στις Κέδαρες.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Μάμαντος στην Μαραθούντα.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post