Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-8 Σεπτεμβρίου 2020

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-8 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λεμώνα.

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Ανώγυρα.

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κοίλη.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Παναγιά.

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Σώζοντα στην Ασπρογιά.

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Σώζοντα στην Ασπρογιά. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στη Κάτω Πάφο.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής στα Κούκλια.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post