Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 9-11 Οκτωβρίου 2020

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 9-11 Οκτωβρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 8:00μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κινούσα. Η όλη τελετή των εγκαινίων αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 1:30π.μ του Σαββάτου.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στα ερείπια της πανηγυρίζουσας βασιλικής των αγίων Ζηναΐδος και Φιλονίλλης στην Κισσόνεργα.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Θελέτρα. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις διάκονο το κ. Ανδρέα Κουνέ.

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσιο το οποίο διαμορφώθηκε εντός του Εκκλησιαστικού Μουσείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου στη Γεροσκήπου.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 11 Οκτωβρίου λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πραιτώρι.

 

 

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΩΡΗΤΟΥ

Ο Ιερός Ναός Αγίου Ραφαήλ Παχυάμμου τελεί την προσεχή Κυριακή 11 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, το ετήσιο μνημόσυνο του μεγάλου δωρητή του Ναού μ. Κυριάκου Ορφανίδη και καλεί όσους τιμούν τη μνήμη του να προσέλθουν στον ναό και να προσευχηθούν για ανάπαυση της ψυχής του.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post