Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2020

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 1 Νοεμβρίου θα συλλειτουργήσει με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρσινόης κ. Παγκράτιο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αχέλεια.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης για την εορτή του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη.

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητριανού στην ομώνυμη κοινότητα.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 31 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πάλαι ποτέ πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων στη Μηλιού.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στον Μούταλλο.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι Αγίου Δημητριανού στο Σαραμά, παρά την Σίμου και Λυσό.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post