Ίδρυση Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Ίδρυση Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ο Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης, Λευκωσίας και ο Ιερός Ναός Παναγίας Χρυσελεούσης Στροβόλου ανακοινώνουν την ίδρυση Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στην Οδό Λεύκωνος, Αρ. 8, Διαμ. 5, στη Λευκωσία.

Διεύθυνση: Διευθυντής της Σχολής διορίστηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Δημοσθένους, Προϊστάμενος εφημέριος του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου (τηλ. 99 61 87 63) και Βοηθός Διευθυντής ο κος Κυριάκος Σωφρονίου, αριστερός ψάλτης του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης (τηλ. 99 52 24 57).

Η Σχολή θα έχει τέσσερεις κύκλους (έτη) σπουδών. Μετά την αποφοίτηση θα χορηγούνται τα αντίστοιχα διπλώματα.

Έναρξη μαθημάτων: Τα μαθήματα της Σχολής αρχίζουν στις 2 Οκτωβρίου 2014 και θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 7.00 μ.μ..

Κατάταξη σε τάξεις: Η κατάταξη σε τάξεις θα γίνει κατόπιν εξετάσεων των αιτητών.

Για την εγγραφή απαιτείται η υποβολή αίτησης προς τον Διευθυντή της Σχολής και οι αιτητές πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Δίδακτρα: Τα δίδακτρα έχουν καθοριστεί στο ποσό των €20 το μήνα. Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και Φοιτητές (κάτω των 25 ετών) δωρεάν.

Για πληροφορίες για την λειτουργία της Σχολής και την υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Διευθυντή και Βοηθό Διευθυντή της σχολής στα τηλέφωνα που αναφέρονται πιο πάνω.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post