Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7 – 13 Μαρτίου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7 – 13 Μαρτίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Δευτέρα 8 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην Φασούλα.

Το Σάββατο 13 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο και θα προχειρίσει εις Αρχιμανδρίτη τον διάκονο Δημήτριο Κυριακίδη.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 6 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεραπεύτριας παρά το νοσοκομείο Πάφου.

Την Κυριακή 7 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αρμίνου.

Την Τρίτη 9 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην Τάλα.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 7 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Ρηγίνου και Ορέστου στην Τρεμιθούσα.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 7 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στην Λέμπα.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post