Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 13-19 Μαρτίου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 13-19 Μαρτίου 2021

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

(13 -19 Μαρτίου)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 13 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο και θα προχειρίσει εις Αρχιμανδρίτη τον διάκονο Δημήτριο Κυριακίδη.

Την Κυριακή 14 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο και θα τελέσει το μνημόσυνο του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 14 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Τσάδα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας: Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Βλαδίμηρου Ηρακλέους, Αντρέα Χριστοδούλου και Ηρόδοτου Σάββα.

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μανδριά.

 

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 7 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αγία Βαρβάρα.

 

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 7 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνα στην Κισσόνεργα.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post