Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20-26 Μαρτίου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20-26 Μαρτίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 20 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή 21 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας του Ευαγγελισμού στην Βάσα Κοιλανίου.

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο. Στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική εορτή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 20 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης Θελετροφυλάκτριας στην Κάτω Θελέτρα.

Την Κυριακή 21 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη.

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας του Ευαγγελισμού στην Βάσα Κοιλανίου.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής στην Αμαργέτη.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post