Πρόγραμμα Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου, κ. Νεκταρίου, για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Εβδομάδα της Διακαινησίμου

Πρόγραμμα Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου, κ. Νεκταρίου, για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Εβδομάδα της Διακαινησίμου

Κυριακή των Βαΐων εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του όρθρου της Μεγάλης Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Κυριακού στο Κίτι.

Μεγάλη Δευτέρα εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του όρθρου της Μεγάλης Τρίτης στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στον Συν. Καμάρων Α΄.

Μεγάλη Τρίτη εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του όρθρου της Μεγάλης Τετάρτης στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Λάρνακα.

Μεγάλη Τετάρτη εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του όρθρου της Μεγάλης Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λάρνακα.

Το πρωί της Μ. Δευτέρας, Μ. Τρίτης και Μ. Τετάρτης θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Προηγιασμένων στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού (παλαιός Ναός).

Μεγάλη Πέμπτη πρωί: Θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Μεγάλη Πέμπτη εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Αγίων Παθών στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.

Μεγάλη Παρασκευή πρωί: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα.

Μεγάλη Παρασκευή εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.

Μεγάλο Σάββατο πρωί: Θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στη Λάρνακα.

Μεγάλο Σάββατο βράδυ: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του όρθρου της Αναστάσεως και ακολούθως θα λειτουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος.

Κυριακή του Πάσχα πρωί: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος.

Δευτέρα της Διακαινησίμου: Θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μαυροβουνίου και θα χειροθετήσει σε αναγνώστη τον δόκιμο της Μονής Χαράλαμπο.

Το εσπέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Ραφαήλ και Αγίας Μαρίνας στην Ξυλοτύμβου.

Τρίτη της Διακαινησίμου: Θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στους Τρούλλους και θα χειροτονήσει σε πρεσβύτερο τον διάκονο Μιχαήλ Σίμο.

Τετάρτη της Διακαινησίμου: Θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στα Περβόλια.

Παρασκευή της Διακαινησίμου: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στη Λάρνακα.

Σάββατο της Διακαινησίμου: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.

Κυριακή του Θωμά: Θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού και θα χειροτονήσει σε πρεσβύτερο τον διάκονο Ιωάννη Θεοφάνους.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπολεως Κιτίου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post