Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15-21 Μαΐου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15-21 Μαΐου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 15 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Φύτη. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει σε πρεσβύτερο τον διάκονο Κυριάκο Αριστείδη.

Την Κυριακή 16 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, όπου στη συνέχεια θα προστεί του μνημοσύνου των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 16 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νατά.

Την Δευτέρα 17 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αποστόλων Ανδρονίκου και Ιουνίας στην Πάχνα.

Την Πέμπτη 21 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάσα.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 16 Μαΐου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Μαραθούντα.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 16 Μαΐου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνα στην Κισσόνεργα.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post