Προκήρυξη Υποτροφιών των Κληροδοτημάτων της Αρχιεπισκοπής Κύπρου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022 (Αιτήσεις 1 Ιουλίου -29 Σεπτεμβρίου 2021)

Προκήρυξη Υποτροφιών των Κληροδοτημάτων της Αρχιεπισκοπής Κύπρου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022 (Αιτήσεις 1 Ιουλίου -29 Σεπτεμβρίου 2021)

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει ότι τα πιο κάτω Ιδρύματα:

  1. «Ελληνικό Κοινοτικό Ορφανοτροφείο Λευκωσίας» (Δείτε την αίτηση εδώ και το έντυπο δήλωσης ανεπάρκειας οικονομικών μέσων εδώ)
  2. «Ίδρυμα Αχιλλέα Χατζησάββα και Όλγας Δημητρίου» (Δείτε την αίτηση εδώ και το έντυπο δήλωσης ανεπάρκειας οικονομικών μέσων εδώ)
  3. «Επαγγελματική Σχολή Ευγενίας Θεοδότου» (Δείτε την αίτηση εδώ και το έντυπο δήλωσης ανεπάρκειας οικονομικών μέσων εδώ)
  4. «Ίδρυμα Υποτροφιών Κωνσταντίνου Σπυριδάκι» (Δείτε την αίτηση εδώ και το έντυπο δήλωσης ανεπάρκειας οικονομικών μέσων εδώ)

προκηρύσσουν αριθμό υποτροφιών για πρωτοετείς φοιτητές/φοιτήτριες, για πτυχιακές σπουδές (πρώτο πτυχίο) και δέχονται αιτήσεις από την 1η Ιουλίου 2021 μέχρι και την 29η Σεπτεμβρίου 2021.

Έντυπα αιτήσεων θα βρίσκονται, από την 1η Ιουλίου 2021, στη διάθεση των ενδιαφερομέων στο Γραφείο Κληροδοτημάτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου: Πλατεία Αρχ. Κυπριανού, 1016 Λευκωσία, ή στην Ιστοσελίδα, www.churchofcyprus.org.cy. Η κάθε αίτηση πρέπει να συνοδεύεται και με έντυπο δήλωσης ανεπάρκειας οικονομικών μέσων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του γραφείου Ιδρυμάτων και Κληροδοτημάτων κύριο Κώστα Κελογρηγόρη στο τηλέφωνο 22554635. 

Εκ του Γραφείου Ιδρυμάτων και Κληροδοτημάτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post