Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19-22 Ιουνίου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19-22 Ιουνίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 20 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Αρμίνου. Ακολούθως θα προστεί του Εσπερινού της Πεντηκοστής και θα διαβάσει τις ευχές της γονυκλισίας. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα της εισβολής 1974 Γεώργιου Αντωνιάδη Θεοδώρου και θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Ήρωα.

Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Στρουμπί.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος τη Δευτέρα 21 Ιουνίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ζήνωνος στην Αναδιού.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 19 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά Άτιας.

Την Κυριακή 20 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Ακολούθως θα προστεί του Εσπερινού της Πεντηκοστής και θα διαβάσει ευχές της γονυκλισίας.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 20 Ιουνίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post