Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10-14 Ιουλίου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10-14 Ιουλίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 10 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια, όπου και θα προστεί του μνημοσύνου του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) της Κύπρου Αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη και των φονευθέντων μετ’ αυτού εν ώρα καθήκοντος.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των πεσόντων κατά το αντεθνικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον νεόδμητο παρεκκλήσι των Αγίων Νεκταρίου και Παϊσίου παρά την παλαιά Μονή του Αγίου Γεωργίου Νικοξυλίτη.

Την Τετάρτη 14 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στη Λετύμπου.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος τη Δευτέρα 12 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον νεόδμητο παρεκκλήσι των Αγίων Νεκταρίου και Παϊσίου παρά την παλαιά Μονή του Αγίου Γεωργίου Νικοξυλίτη.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 10 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Παναγίας Χρυσελεούσας στην Πάνω Ακουρδάλια (Παλαιός Ναός).

Την Κυριακή 11 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Ψάθι.

Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο παρεκκλήσι Αγίου Αθανασίου στην Κάτω Πάφο.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post