Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16-20 Ιουλίου 2021

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16-20 Ιουλίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 16 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Φιλούσα Κελοκεδάρων.

Το Σάββατο 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ποταμιού. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ονησιφόρου στην Αναρίτα.

Την Κυριακή 18 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των υπέρ πίστεως και πατρίδος αγωνισαμένων και πεσόντων και των υπό των πολεμίων αναιρεθέντων κατά την Τουρκικήν εισβολήν του 1974.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την προσεχή Κυριακή 18 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Παναγιά. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στα Νέα Δήμματα.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 16 Ιουλίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς.

Το Σάββατο 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον νεόδμητο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Μαρίνας στο Πισσούρι.

Την Κυριακή 18 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Τρίτη 20 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Προφήτη Ηλία στο Πολέμι.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post