Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-27 Ιουλίου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-27 Ιουλίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 24 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς. Κατά την Θεία Λειτουργία θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Χριστάκη Δημοσθένους. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Θεoπρoμήτορος Άννας στην Αλέκτορα.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Μαραθούντα. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητος. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Μηλιού. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Κάτω Χολέτρια.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Κάτω Ακουρδάλια.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος τη Δευτέρα 26 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 25 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος στην Πενταλιά. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητος.

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Κούρδακα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Κάτω Ακουρδάλια.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Κάτω Χολέτρια.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post