Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 1ην Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητος.

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Δρύμου

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την προσεχή Κυριακή 1ην Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πολέμι. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητος.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 31 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Φιλίππου στο Άρσος.

Την Κυριακή 1ην Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γουδί. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα της κοινότητας Γεωργίου Χατζηγιάννη.

Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στη Λέμπα.

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Στατό – Άγιο Φώτιο. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας Φιλίππου Κρητιώτη και Κωστάκη Σαββίδη.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post