Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 27 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου 2021

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 27 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στις Κέδαρες. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βρυαίνης στα Μανδριά.

Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 27 Αυγούστου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στα ερείπια του Ξωκκλησίου του Αγίου Αρκαδίου επισκόπου Αρσινόης στη Γιόλου.

Την Κυριακή 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Άγιο Ιωάννη.

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βρυαίνης στα Μανριά.

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στη Μηλιά.

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίων Νεκταρίου και Παϊσίου παρά την πάλαι ποτέ διαλάμψασα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Νικοξυλίτη στη Δρούσια. 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post