Οι Κοντεάτες τιμούν τον Άγιο Μάμα στην προσφυγιά (Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021)

Οι Κοντεάτες τιμούν τον Άγιο Μάμα στην προσφυγιά (Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021)

Ανακοίνωση-Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας προσκαλούν τους εκτοπισμένους Κοντεάτες σε εκκλησιασμό, με την ευκαιρία εκ μεταθέσεως της εορτής του Αγίου Μάμαντος, την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο Μενεού, όπου ιερουργεί ο Κοντεάτης Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Προδρόμου.

Σημειώνεται ότι στις 2 Σεπτεμβρίου πανηγυρίζει το εξωκκλησι του Αγίου Μάμαντος, που βρίσκεται στην είσοδο της κατεχόμενης κοινότητας Κοντέας (από το Πέργαμος), στον κάμπο της Μεσαορίας.

Καλούνται οι Κοντεάτες να συνεορτάσουν τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος. Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας θα τελεστούν εορτές και μνημόσυνα των ηρώων και όλων των άλλων τεθνεώτων Κοντεατών. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Προδρόμου στο τηλ. 99520656.

Ευχαριστούμε όλους τους Κοντεάτες για τη συνεργασία και συμμετοχή στην εορτή, καθώς και την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Παντελεήμονα Μενεού.

Τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής:

Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Προδρόμου, τηλ. 99520656

Ανδρέας Δημητρίου, τηλ. 97658262

Ξενής Α. Κοντεάτης, τηλ. 99659088

Ανδρέας Μ. Πατσιάς, τηλ. 99607303

Χαράλαμπος Περικλέους, τηλ. 99674444

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή και την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post