Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-8 Σεπτεμβρίου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-8 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Δορά.

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ανώγυρα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα τελέσει τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Σώζοντα στην Ασπρογιά και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον εσπερινό και θα κηρύξει στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Μαλλιά.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Μέσα Χωριό.

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Χλώρακα.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σώζοντα στην Ασπρογιά. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Γαλατούσης στην Γαλαταριά.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post