Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 22 – 28 Οκτωβρίου 2021

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 22 – 28 Οκτωβρίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 22 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου Αδελφοθέου στα Κονιά.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Φύτη.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Κάτω Πλάτρες.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

 

Ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος το προσεχές Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Μούταλλο.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραμάλι.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου και Ευαγγελιστή Λουκά στα Κούκλια.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Νικόκλεια.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον νεόκτιστο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Δημητρίου στην Πέγεια.

 

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Τρεμιθούσα.

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post