Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Νέο Χωρίο, όπου στη συνέχεια θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος στα Χολέτρια όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητριανού στην ομώνυμη κοινότητα.

 

Ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την προσεχή Κυριακή 31 Οκτωβρίου χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ζηνοβίου και Ζηνοβίας στον Στατό.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Τη Δευτέρα 1ην Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αχέλεια. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού της εορτής του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post