Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6-12 Νοεμβρίου 2021

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6-12 Νοεμβρίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Αγίου Γεωργίου στην Παναγιά. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λεμόνα.

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Χλώρακα.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Μηνά Άτιας, παρά την Πενταλιά.

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Κανναβιού.

 

Ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος το προσεχές Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητριανού στην ομώνυμη κοινότητα.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ανώγυρα.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Νέο Χωρίο.

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίων Νεκταρίου και Παϊσίου παρά την πάλαι ποτέ διαλάμψασα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Νικοξυλίτη στη Δρούσια.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι Αγίου Δημητριανού στην Άρμου.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Επισκοπή.

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Χλώρακα.

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Μηνά Άτιας, παρά την Πενταλιά.

 

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια.

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνα στην Κισσόνεργα.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post