Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20 – 25 Νοεμβρίου 2021

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20 – 25 Νοεμβρίου 2021

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 19 Νοεμβρίου θα τελέσει τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίων Νεκταρίου και Παϊσίου στη Δρούσια. Η ακολουθία των εγκαινίων θα αρχίσει στις 8μμ της Παρασκευής και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 2π.μ.του Σαββάτου.

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στην Τάλα.

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στην Πενταλιά.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 20 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο ανακαινισμένο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας στο Χόλι.

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Φυτεύκεια, παρά την Κρήτου Τέρρα.

 

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα.

 

Εκ της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post