Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Δεκεμβρίου 2021 – 6 Ιανουαρίου 2022

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Δεκεμβρίου 2021 – 6 Ιανουαρίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 1ην Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου στη συνέχεια θα προστεί και της καθιερωμένης δοξολογίας για την έναρξη του νέου έτους.

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, όπου στη συνέχεια θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό των Θεοφανίων. Ακολούθως θα προστεί του αγιασμού των υδάτων στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 8:30μ.μ. θα προστεί της καθιερωμένης ιεράς αγρυπνίας για την εορτή της Περιτομής του Χριστού και της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Τετάρτη θα προστεί των Μεγάλων Ωρών, του Εσπερινού των Θεοφανίων και θα λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά στην Πενταλιά και ακολούθως θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό της παραμονής των Θεοφανίων.

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια, όπου στη συνέχεια θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό των Θεοφανίων. Ακολούθως θα προστεί του αγιασμού των υδάτων στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post