Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4-10 Φεβρουαρίου 2022

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4-10 Φεβρουαρίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 5 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδίωνος στις Αρόδες, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωος Γεωργίου Παπαβερκίου.

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Την επομένη, Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό.

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Τραχυπέδουλα.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Αγάθης στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Λετύμπου.

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα.

 

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αγία Βαρβάρα.

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 23 Ιανουαρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη.

Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post