Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4-11 Μαρτίου 2022

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4-11 Μαρτίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 5 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνος στην Κισσόνεργα.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό της του Χριστού Γεννήσεως στην Τάλα.

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την προσεχή Παρασκευή 4 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνα στην Κισσόνεργα.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης. Κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Βαλεντίνο Παπαπολυκάρπου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 6 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ευψυχίου στον Πωμό.

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου θα προστεί της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην Τάλα.

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Ελεδιώ.

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 6 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό.

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 6 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά.

  Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 6 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Βάσα Κοιλανίου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post