Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 26 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2022

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 26 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 26 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Φοινί. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις διάκονο τον κ. Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου.

Την Παρασκευή 1ην Απριλίου στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της έναρξης του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ την προσεχή Κυριακή 27 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Γαλατούσης στη Γαλαταριά.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την προσεχή Κυριακή 27 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου στη συνέχεια θα προστεί του μνημοσύνου των αοιδίμων μητροπολιτών Πάφου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 26 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Γαβριήλ στο Πραστειό Τραχυπέδουλας. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίνθης.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίνθης.

Την Παρασκευή 1ην Απριλίου στις 11π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της έναρξης του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Πάχνα.

 

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 20 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post