Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Πρόγραμμα Πανιερωτάτου για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Πρόγραμμα Πανιερωτάτου για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Κυριακή των Βαΐων εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του όρθρου της Μεγάλης Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Μενεού.

Μεγάλη Δευτέρα εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του όρθρου της Μεγάλης Τρίτης στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στον Συν. Καμάρων Α΄.

Μεγάλη Τρίτη εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του όρθρου της Μεγάλης Τετάρτης στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Λάρνακα.

Μεγάλη Τετάρτη εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του όρθρου της Μεγάλης Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λάρνακα.

Μεγάλη Πέμπτη πρωί: Θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Μεγάλη Πέμπτη εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Αγίων Παθών στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.

Μεγάλη Παρασκευή πρωί: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα.

Μεγάλη Παρασκευή εσπέρας: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.

Μεγάλο Σάββατο πρωί: Θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στη Λάρνακα.

Μεγάλο Σάββατο βράδυ: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του όρθρου της Αναστάσεως και ακολούθως θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.

Κυριακή του Πάσχα πρωί: Θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα (στον νέο ναό).

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post