Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20-22 Μαΐου 2022

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20-22 Μαΐου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 22 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 20 Μαΐου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Τσάδα.

Το Σάββατο 21 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ακουρσό.

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου όπου θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των πέντε καρατομηθέντων Γιολιτών από τους Τούρκους κατά το 1821 και του τιτουλάριου επισκόπου Τριμυθούντος Χρυσάνθου.

 

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 22 Μαΐου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Μέσα Χωριό.

Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 22 Μαΐου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραμάλι.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post