Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 18-19 Ιουνίου 2022

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 18-19 Ιουνίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 19 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου.

Την Τρίτη 21 Ιουνίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ζήνωνος στην Αναδιού.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την προσεχή Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 8μ.μ. θα προστεί των Ιερών Εγκαινίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Γεωργίου στα Μανδριά.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Παναγιά, ακολούθως θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 18 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Τιμίου προδρόμου για την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ζήνωνος στην Αναδιού.

 

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 19 Ιουνίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα.

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 19 Ιουνίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνος στην Κισσόνεργα.

Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 19 Ιουνίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στην Αλέκτορα.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post