Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου 26 – 29 Ιουνίου 2022

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου 26 – 29 Ιουνίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 26 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Έμπα, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. 

Την Τρίτη 28 Ιουνίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Πάχνα. 

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Αργάκα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την Τρίτη 28 Ιουνίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 26 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σαλαμιού. 

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αποστόλου Πέτρου και Αγίας Ελένης στην Πάφο. 

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 26 Ιουνίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Τρεμιθούσα. 

Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 26 Ιουνίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου. 

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post