Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8-11 Ιουλίου 2022

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8-11 Ιουλίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 10 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού και των άλλων εθνομαρτύρων της 9ης Ιουλίου 1821.

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίων Παϊσίου και Νεκταρίου στη Δρούσια.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την Παρασκευή προς Σάββατο 8 – 9 Ιουλίου, θα προστεί, λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης. Η Αγρυπνία τελείται με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Παγκρατίου επισκόπου Ταυρομενίας, όπου και ο Θεοφιλέστατος άγει τα ονομαστήριά του.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των πεσόντων κατά την βάρβαρη τουρκική εισβολή.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 10 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του δολοφονηθέντος ήρωα Νίκου Χρίστου Σολωμού καθώς και των πεσόντων κατά την βάρβαρη τουρκική εισβολή.

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι της Αγίας Ευφημίας στην Κρήτου Τέρρα – Δρούσια.

Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 10 Ιουλίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post