Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-11 Αυγούστου 2022

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-11 Αυγούστου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Στατό – Άγιο Φώτιο.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ευφημιανού στον Κόρνο, όπου θα τελέσει το μνημόσυνο των ηρώων της Λύσης και θα εκφωνήσει τον επιμνημόσυνο λόγο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 5 Αυγούστου θα προστεί του εσπερινού και θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Δρύμου.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κισσόνεργα.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γουδί, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου ήρωα Γεώργιου Χατζηγιάννη. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στη Λέμπα επί τη ευκαιρία της εορτής και της έλευσης των ιερών λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου επισκόπου Εδέσσης.

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι Αγίου Σπυρίδωνος στο Πισσούρι.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post